هنگامی که فردی فوت می کند، اموال و دارایی های او به فرزندان و دیگر وراث او منتقل می شود. وراث از خویشاوندان درجه ی یک متوفی شروع شده و به درجه های خویشاوندی بالاتر می رسد. در صورتی که متوفی خویشاوند درجه ی یک داشته باشد، خویشاوندان درجه های بالاتر از ارث و میراث او سهمی نمی برند. ولی در صورتی که فامیل درجه ی یک و دو نداشته باشد، اموال و دارایی های او بین دیگر خویشاوندان در درجه های بالا تر تقسیم خواهد شد. در این مطلب از وبسایت وکیل شیراز، وکیل ارث در شیراز، به بررسی اینکه تقسیم ارث چگونه است؟ می پردازد.
وراث درجه ی یک برای هر فردی شامل فرزندان، نوه ها و پدر و مادر می شوند. بنابراین هنگام فوت هر فردی اموال و دارایی های او در درجه ی اول بین این افراد تقسیم می شود. به این صورت که:
طبقه ی دوم وراث متوفی پدر بزرگ و مادر بزرگ هستند. اگر متوفی هیچ کدام از وراث درجه ی اول را نداشته باشد، تمام اموال و دارایی های وی به مادر بزرگ و پدر بزرگ او می رسد. اگر متوفی اجداد دیگری نیز داشته باشد، به آن ها نیز تعلق می گیرد. به این صورت که اجداد مذکر دو برابر اجداد مونث ارث می برند.
به جز وراثی که توضیح دادیم، زوج یا زوجه نیز در صورت وجود و زوجیت دائمی، بدون توجه به طبقات دیگر، از یکدیگر ارث می برند. به شکل زیر:
وکالت ابزاری جهت دفاع از حق
معرفی سایت وکیل شیراز
ثبت نام وکیل شیراز در سایت
شماره تماس رزرو مشاوره حقوقی
09362095056
شنبه تا چهارشنبه
از ساعت 08:00 تا 18:00
وکیل شیراز ، سامانه ارتباط مردم با وکلای شیراز
طراحی سایت گروه فنی مهندسی ساین
آمار