وکیل ارث در شیراز وکیلی است که به تمام قوانین مربوط به ارث اعم از شرایط محرومیت از ارث، ارث فرزند خوانده، نحوه تقسیم ارث مادر، ارث زن از شوهر، ارث زن مطلقه از اموال متوفی، نحوه تقسیم و محاسبه ارث و ... اشراف دارد. شاید به نظر نیاید اما اخذ وکیل ارث در شیراز بسیار مهم است، چرا که ممکن است وراث به دلیل فوت عزیزشان حال خوبی نداشته و توانایی اداره این امور را نداشته باشند. بنابراین وکیل ارث در شبراز می تواند در صحت و سلامت کامل، سهم الارث هر فرد را مشخص کند. پس اگر به وکیل ارث در شیراز نیاز دارید، وکیل مورد نظر خود را از لیست زیر انتخاب نمایید.
هنگامی که شخصی فوت می کند، ارث و میراث و دارایی های وی بین وراث ایشان تقسیم می شود. اگر متوفی به اشخاص ثالث بدهی داشته باشد، وراث او موظف به پرداخت بدهی های وی البته از محل دارایی های خود متوفی، خواهند بود. همچنین ممکن است بین ورثه متوفی دعوا یا مشکلاتی در رابطه با نحوه تقسیم ارث ایجاد شود. وکیل ارث در شیراز می تواند به تمام این امور رسیدگی کرده و از بروز اختلافات جلوگیری کند. بنابراین سعی کنید حتما از وکیل ارث در شیراز کمک بگیرید.
قوانین انحصار وراثت بسیار پیچیده است و بهترین وکیل ارث در شیراز وکیلی است که با تمام این قوانین آشنایی داشته و بتواند پرونده موکل خود را به نحو احسن به سرانجام برساند. مثالی از قوانین ارث و میراث این است که اگر زنی شوهرش فوت کند، یک چهارم از اموال شوهر به زن می رسد و چنانچه فرزند داشته باشد، این میزان به یک هشتم کاهش پیدا می کند. همچنین خانواده و اقوام هر فردی طبقه بندی شده و در صورت فوت وی تقسیم ارث و میراث با توجه به این طبقه بندی ها و اولویت آن ها انجام می شود.
انتقال دارایی متوفی به وراث آثار و تبعات حقوقی دارد. وراث باید از تمام اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول متوفی فهرستی تهیه کنند و به اداره دارایی ارائه دهند و رسید آن را با سایر مدارکی که گفته شده برای درخواست صدور گواهی انحصار وراثت اقدام کنند تا سهم هر کس مشخص شود. گاهی مشاهده میشود که افراد با اختلافات جدی رو به رو میشوند و به تنهایی قادر به حل کردن آن نیستند و بهتر است از همان ابتدا برای آگاهی از نحوه انحصار وراثت و تقسیم ارث از بهترین وکیل ارث در شیراز کمک بگیرند.
همیشه بحث انحصار وراثت یکی از رایجترین مسائل حقوقی است که خیلی از افراد درگیر آن میشوند. اگر برای فرایند انحصار وراثت یا تقسیم ارث اقدام کنید و آگاهی لازم را نداشته باشید ممکن است به مشکل بربخورید و مشکلاتی را برای شما به وجود بیاورد. در بحث انحصار وراثت سوالات زیادی برای شما پیش میآید از جمله: انحصار وراثت چیست و چطور می توان آن را انجام داد؟ آیا زمان بر است؟ انحصار وراثت چقدر طول میکشد؟ اگر وراث باهم مشکل داشته باشند چه میشود؟ چه مدارکی لازم است؟ آیا نیاز به وکیل انحصار وراثت داریم؟ چگونه مالیات بر ارث بپردازیم؟ ما در این مقاله به سوالات شما پاسخ میدهیم اما در صورتیکه دچار مشکل شدید بهتر است از وکیل انحصار وراثت در شیراز کمک بگیرید.
یکی از چالش برانگیزترین موضوعات حقوقی، تقسیم ارث و چگونگی انحصار وراثت است. اهمیت این موضوع به ویژه، هنگامی برجستهتر می شود که متوفی دارایی های بسیاری از خود به جای گذاشته باشد. احتمالا برخی از وارثان به هنگام تقسیم ارث با یکدیگر اختلاف نظر پیدا می کنند، و در بسیاری از موارد مشاهده شده است که اختلافات کوچک منجر به بروز مشکلات بسیار جدی می شود و رابطه فامیلی افراد را به طور کامل نابود می کند. از این رو، بهتر است که انحصار وراثت و تقسیم ارث به طور کاملا قانونی و با کمک یک وکیل انحصار وراثت در شیراز انجام شود.
نکته ایی که در انحصار وراثت باید بدانید این است که نوه زمانی از پدربزرگ ارث می برد که ورثه ای از خویشاوندان طبقه نسبی پدربزرگ وجود نداشته باشد. لذا در صورتی که متوفی فرزند داشته باشد، نوه ارثی نمی برد مگر در مواقعی که پدربزرگ در وصیتنامه قید کند که اموالی را به نوه ها بدهند.
بعد از فوت فرد متوفی ، وراث به هر یک از ادارات و موسسات دولتی مراجعه کنند، اولین چیزی که از آنها میخواهند "گواهی انحصار وراثت" است. گواهی انحصار وراثت یک مدرک قانونی است که وراث بدون داشتن آن امکان درخواست در هیچ یک از موسسات و ادارات دولتی را ندارد.
شناسنامه و کارت ملی متوفی
گواهی فوت فرد متوفی
استشهادیه محضری
رسید مالیات بر ارث
شناسنامه و کارت ملی وراث به همراه کپی برابر اصل
وصیت نامه در صورت وجود
کپی از عقد نامه همسر متوفی
یکی از رایج ترین سوالاتی که بعد از فوت فرد متوفی پیش می آید این است که تا چه زمانی میتوانند برای انحصار وراثت اقدام کنند. باید گفت این کار محدودیت زمانی ندارد و نیاز به عجله کردن نیست. اما لازم به گفتن است برای پرداخت مالیات بر ارث خودتان یک سال زمان دارید و بعد از دیر کردن آن باید جریمه پرداخت کنید.
بعد از تکمیل کردن مدارک و اقدام برای صدور گواهی انحصار وراثت باید در روزنامه های کثیرالانتشار آگهی ثبت کنند و به مدت 30 روز در روزنامه قرار دهند. بعد از 30 روز گواهی انحصار وراثت صادر میشود و مدت زمان صدورش بستگی به شعبه شورای حل اختلاف دارد. به طور کلی تمام مراحل انحصار وراثت 2 تا 3 ماه طول میکشد.
انحصار وراثت بر اساس اموال به جا مانده از متوفی به دو دسته انحصار وراثت محدود و نامحدود تقسیم میشود. اگر دارایی به جا مانده از متوفی کمتر از پنجاه میلیون تومان باشد انحصار وراثت محدود و اگر بیشتر از پنجاه میلیون تومان باشد انحصار وراثت نا محدود انجام میشود. بعد از فوت متوفی وراث ایشان باید مراحل انحصار وراثت را طی کنند تا در نهایت گواهی انحصار وراثت را دریافت کنند.
مراحل انحصار وراثت به شرح زیر است:
گرفتن گواهی فوت و تکمیل مدارک
دادخواست انحصار وراثت در دفتر خدمات قضایی
مراجعه به شورای حل اختلاف
مشخص شدن ورثه و اموال و دارایی
تایید وراث
تعیین مالیات بر ارث
صدور گواهی انحصار وراثت
تحریر ترکه
تقسیم ترکه
مالیات بر ارث از نوع مالیات های مستقیم به حساب میآید که باید به دولت پرداخت شود و برای پرداخت آن یک سال زمان دارند. بدین منظور افراد باید به سازمان امور مالیاتی موجود در محل زندگی متوفی مراجعه کنند. در قدم بعدی باید اظهارنامههای مخصوص سازمان امور مالیاتی با اطلاعاتی مانند: هویت متوفی، مکان سابق زندگی، اموال، داراییها و بدهیها، هزینههای مربوط به کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون متوفی پر شوند. البته قبل از محاسبه سهم الارث وراث باید بدهیهای متوفی از جمله مالیاتهای پرداخت نشده پرداخت شوند.
مرگ واقعهای است که آثار و تبعات حقوقی دارد و حضور مجرب ترین وکیل ارث در شیراز بسیار مفید است و کمک بسیار به شما میکند. در بسیار از مواقع افراد وصیت نامهایی از خود به جای نمیگذارند و اموال آنها به همسر و فرزندان آنها منتقل میشود. دارایی افراد با یکدیگر متفاوت است و نحوه تقسیم شدت آن با یکدیگر متفاوت است زیرا هر کدام دارای قوانین منحصر به فردی است پس بهتر است قبل از انحصار وراثت از قوانین آن آگاه شوید. مجربترین وکیل ارث در شیراز فردی است که با دانش و مهارتی که در حوزه قوانین تقسیم ارث دارد به شما کمک میکند تا تمام سهم الارث خود را دریافت کنید.
در کادر زیر نمونه دادخواست انحصار وراثت را آوردهایم. البته باید توجه داشته باشید که در قسمت خواهان مشخصات فرد متقاضی نوشته میشود. نمونه دادخواست انحصار وراثت به صورت زیر میباشد:
احتراماً به استحضار می رساند:
شادروان …………… (مورث اینجانب) فرزند ……… به شماره شناسنامه ………… متولد سال ……… صادره از ………… که نسبت ………… با بنده دارند، در تاریخ …………… به علت …… در منزل/ بیمارستان مرحوم گردیده اند. متوفی پیرو دین …… و مذهب ……… بوده اند و وراث در زمان فوت ایشان عبارتند از: ۱- ………………… فرزند …………………… به شماره شناسنامه ……………… متولد …………………… ۲- ………………… فرزند …………………… به شماره شناسنامه ………………… متولد …………………… ۳- ………………… فرزند …………………… به شماره شناسنامه ………………… متولد …………………… و…………. …
اگر شوهر، زن خود را به صورت رجعی (طلاقی که به طور معمول انجام می یابد) مطلقه کرده و در زمان عده فوت کند، زن از اموال شوهر ارث می برد ولی اگر فوت شوهر بعد از انقضای مدت عده بوده یا طلاق بائن باشد یعنی طلاقی که قبل از نزدیکی بوده یا طلاق زن یائسه، طلاق خلع و مبارات (مهرم حلال . جونم آزاد) یا همان سه طلاقه باشد، دیگر زن از مرد در صورت فوت هیچ ارثی نمی برد. طبق ماده ۹۴۳ قانون مدنی آمده است که اگر شوهر در حال این که به مرضی مبتلا است زن را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به علت همان مریضی بمیرد، زن از او ارث می برد حتی اگر طلاق به صورت بائن باشد به شرط آن که زن در طول این یک سال شوهر نکرده باشد.
وکالت ابزاری جهت دفاع از حق
راهنمای نحوه درج مقاله
راهنمای پاسخ به سوالات حقوقی
معرفی سایت وکیل شیراز
ثبت نام وکیل شیراز در سایت
درباره ما
شماره تماس رزرو مشاوره حقوقی
09362095065
شنبه تا چهارشنبه
از ساعت 08:00 تا 18:00
وکیل شیراز ، سامانه ارتباط مردم با وکلای شیراز
طراحی سایت گروه فنی مهندسی ساین
آمار